Novinky od ABB PDF Tlačiť E-mail

Spoločnosť ABB, ktorej produkty ponúka naša firma a produkty, ktoré sú veľmi obľúbené u zákazníkov, rozširuje ponuku inteligentnej elektroinštalácie rady Ego-n® o výrobky v designe Levit®. V ponuke pribudnú tlačítkové snímače, snímač tlačítkový s LC displejom, priestorový termostat s otočným ovládačom, programovateľný termostat s LC displejom a snímač pohybu.

 

Designová rada Levit® od spoločnosti ABB je na trhu už druhý rok a hneď po uvedení sa stala veľmi obľúbenou.

Levit® má veľa podôb. Môže byť elegantná, nadčasová ale i hravá a individualistická. Levit® je pestrosť čisté moderné línie so širokou škálou farebných kombinácií. V základnej verzii je v ponuke 11 farebných kombinácií vrátane štandardne bielej cez odtiene kávovej a metalickej až po pastelové farby.

Pre veľkú obľúbenosť tohto designu sa spoločnosť ABB rozhodla doplniť radu Levit® i do inteligentnej  elektroinštalácie Ego-n®.

V ponuke budú tlačítkové snímače jednonásobné a dvojnásobné, snímač tlačítkový s LC displejom, priestorový termostat s otočným ovládačom a aj programovateľný termostat s LC displejom a samozrejme aj snímač pohybu.

Designová rada Levit® obsahuje kompletné prístrojové vybavenie, ktoré môže elegantne doplniť každú inteligentnú elektroinštaláciu. Dátové zásuvky, televízne zásuvky, moderné kryty pre HDMI, USB zásuvky, zásuvky centrálneho vysávania a internetové alebo FM rádio do steny. Pomocou Modulu prijímača RF868 je možné inteligentnú elektroinštaláciu Ego-n® ovládať aj prostredníctvom RF vysielačov, ktoré má spoločnosť ABB v rade Levit® od minuloročnej jary.

 

 

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >

Anketa

Nakupujete ce internet
 
Advertisement

Kto Online

Práve je pripojených:
1 Hosť